פלולות לפעוטה בת שנתים מה עושים...

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/04/2010 | 11:54 | מאת: אמאל'ה

היי רציתי להתייעץ מה עושים:בתי בת שנתיים+ מופיע לה כבר מעל לחצי שנה מספר פלולות בגב הרופאה ציינה שזה מדבק וויראלי כנראה מהגן..והמליצה למרוח יוד על מנת שהפלולות יתייבשו לצערי שום דבר לא עוזר לפעמים לאחר מקלחת נראה שיש ראש לפלולות וכשאני מנסה להסיר את העור(בעזרת מגבון אני לוחצת מעט בצדדים בצורה לא מכאיבה כמובן!!) יורד מעט דם ועדיין זה לא מעלים את זה אפילו מתרבה זה התחיל בפלולה אחת קטנה וכיום מדובר ב5-6 כאלו מה ניתן לעשות? תודה וסליחה על האורך..

15/04/2010 | 19:51 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

התאור שלך מתאים לנגעים ויראלים מסוג מולסקום, זאת מחלה ויראלית מדבקת של העור, אך היא חולפת מעצמה ... במידה ואתם מוטרדים פנו לרופא עור לצורך טיפול, או התאזרו בסבלנות ! בהצלחה ד"ר שלום

12/01/2011 | 01:47 | מאת: הדס

יש לי גם כאלה , הן הולכות וחוזרות. אולם יש אחת בזרוע היד שלא עברה, והיא מגרדת. הרופאה איבחנה את כל זה בשם שאני לא זוכרת, גם אמרה ויראלי ושרפה אותן הפלולה על זרועה היד לא עברה צבעה בהיר, אינה משנה צבעים אבל לפעמים אני מגרדת ויורד טיפה דם האם זה משהו סרטני חס וחלילה?

23/07/2011 | 20:59 | מאת: יפעת

לכל מי שיש פלולה ורוצה להורידה ללא כאב מוזמן להתקשר אלי פלאפון 054 8198022

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי