כיב לחץ סוכרתי שאינו מגליד לאחר כריתת חצי כף רגל ש

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/02/2007 | 19:06 | מאת: חונ סגל

שלום רב, לפני שנה עברתי כריתת חצי כף רגל. טופלתי במכשיר ואק ובתא לחץ, במשך מספר חודשיםץ לאחר מכן עברתי ניתוח השתלת עור אשר הצליח ברובו. נשאר חלק קטן שאינו מגליד. בחודשים האחרונים טופלתי אצל מספר רופאים בחבישות שונות כגון קונטיריט פולימם ואקווה סאל א.ג'י. עם יונים של כסף תוך כדי הימנעות מדריכה על כף הרגל. כמו כן הותקנו לי נעלים אורטופדיות מיוחדות לענין למרות הכל, כלום לא עוזר הכיב גדול ואינו נסגר. אודה מאוד לקבל ממך יעוץ וחוות דעת למי עלי לפנות ומה עלי לעשות. בתודה מראש ובכבוד רב חוה סגל

25/02/2007 | 18:05 | מאת: דניאל וייס

שלום חוה, ראשית צר לי על כך שעברת תקופה קשה אבל אני תקוה שעם ההחלמה המלאה תתעודדי ותמשיכי הלאה. כל עוד שהכיב פתוח אין לנעול נעליים סגורות כלל גם אם הם בנויות לפי מידתך. אני מבקש לראות את הפצע כדי להחליט על המשך טיפול וזאת מהסיבה שלכל פצע יש את הייחודיות שלו וקביעת הטיפול היא אינדודואלית. ניתן לפנות למרפאה בטל' - 03-7521670 רפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי