פצע מוגלתי אחרי הסרת נקודת חן ברגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/12/2009 | 00:16 | מאת: יוני

שלום, חברה שלי הסירה נקודת חן שהייתה לה ברגל לפני כשבוע,הפצע ניהיה קצת מוגלתי אחרי ההסרה,אך החלים קצת,אנחנו פשוט רוצים להיות בטוחים שאין בעיה שהיא תיכנס לתוך ים-המלח עם הפצע מבלי חשש כדי שירפא לה אותו,והאם זה מומלץ אחרי ההסרה. תודה.

24/12/2009 | 17:03 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

במידה והפצע פתוח - כניסה לים המלח תהיה מאוד לא נעימה (אפילו מכאיבה). בכל מקרה שבוע לאחר הסרת נגע מהרגל כניסה לים המלח לא ממש מומלצת רצוי להמתין עד שבועיים או עד הסרת התפרים בברכה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי