פטריות בציפורניים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

16/07/2008 | 00:01 | מאת: עידור

אני סובל מפטרת בציפורניים (מצהיבות בקצוות) וגם בעור (גירודים בכל הרג, סדקים/עור שנפתח ועור שמתקלף בין אצבעות הרגליים, שלפוחיות באזור העקבים גרדים בכל גב הרגל). פגישה עם רופא עור הובילה לטיפול באמצעות לאמיזיל שלמיטב הבנתי החומר הפעיל שבה הוא Terbinafine. הבעיה היא שיש לתרופה זו תופעות לוואי אפשריות על תפקודי הכליות. http://www.infomed.co.il/news/n_051401_2.htm זאת בנוסף לעובדה שאני לוקח כדורי פאקסט. כשהתרעתי על כך בפני רופא העור הוא אמר שזה בסדר, אולם עיון בעלון התרופה העלה שיש בעיה עם התרופה ועם שימוש במקביל של פאקסט (ששייכת לקבוצת ה SSRI). לכן בעצת הרופא שרשם לי את הפקסט, עברתי לאנפרניל. בעיה נוספת צצה כשבדיקה העלתה שיש גם סיכון בשימוש של שתי תרופות אלה. http://www.infomed.co.il/doDrugInteract.asp בגלל שמדובר בתופעות לוואי הקשורות ללב אני לא צופה בעיות מאחר ואני צעיר יחסית (מתחת ל-40) בריא למדי וללא רקע של בעיות לב. לכן תהיתי א. האם יש משהו חוץ מבדיקות דם ומעקב תקופתי, היכולים להקטין את הסיכונים בטיפולים הללו. ב. האם יש טיפול במקרופאגים,שיכולים להערכתך לפעול בנושא. למען תנוח דעתך, אני לא מתכוון להחליף את חוות דעת הרופא שלי בעצתך או להתחיל טיפול עצמאי או כל דבר נמהר, אני פשוט רוצה לדעת אם יש אפשרויות נוספות לטיפול, שלא מציבות את הסיכון הנ"ל. חיפשתי קצת אינטרנט וגיליתי שיש יותר מידע על מקרופאגים http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/gquery?term=MACROPHAGES++Dermatophytes

20/07/2008 | 11:22 | מאת: דניאל וייס

שלום רב, למרות כל הכיתוב והמחקר המקיף והארוך שלך ציינת שאינך מחפש חוות דעת אחרת וכי תמשיך בטיפול שהיתוו לך. על כן איני בטוח מה כוונת שאלתך. בכל אופן, תמהני שאתה שואל על טיפול במקרופאג'ים שכלל אין להם קשר לבעייתך. אגב, גם בדיקות תקופתיות לא מפחיתים מסיכון הם רק כלי עזר חשוב ביותר למעקב. הרבה הצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

18/03/2009 | 15:36 | מאת: fffff

גם לי יש אותו סיפור

12/05/2009 | 23:01 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לך על מישחה יעילה שפותרת פטרת בציפורניים שעובדת בשני שלבים האחד מישחת פילינג לציפורן והשני קרם טיפולי לפטרת, יש להתמיד בטיפול מספר חודשים עד לתוצאה מלאה וכבר תוך חודש ימים רואים את השינוי מנסיוני הרב עם שתי המישחות הטיפול הצליח במאה אחוז אצל כל מי שהתמיד. גם סוכרתיים יכולים לטפל בפטרת עם המישחה הזו. לפרטים נוספים: אי מייל- [email protected]

12/05/2009 | 22:59 | מאת: דיקלה

מניסיוני האישי מכל המוצרים הנמכרים בשוק לטיפול בפטרת הציפורניים, ישנה ערכה אשר הוכיחה עצמה כיעילה ביותר. בשימוש נכון ניתן להגיע לריפוי מלא של הציפורניים. הערכה מורכבת משתי משחות: האחת לבוקר - משחה זו עושה פילינג לציפורן. את המשחה השניה מורחים בערב והיא משמידה את הפטריה. הערות: 1. המשחות מתאימות לטיפול גם אצל חולי סוכרת 2. אין לבצע טיפולים בזמן ההריון (בתקופת ההנקה אפשר) 3. צריך להתמיד ורואים תוצאות בין חודש לחצי שנה. אשמח להפנותך : [email protected]

12/05/2009 | 22:59 | מאת: דיקלה

מניסיוני האישי מכל המוצרים הנמכרים בשוק לטיפול בפטרת הציפורניים, ישנה ערכה אשר הוכיחה עצמה כיעילה ביותר. בשימוש נכון ניתן להגיע לריפוי מלא של הציפורניים. הערכה מורכבת משתי משחות: האחת לבוקר - משחה זו עושה פילינג לציפורן. את המשחה השניה מורחים בערב והיא משמידה את הפטריה. הערות: 1. המשחות מתאימות לטיפול גם אצל חולי סוכרת 2. אין לבצע טיפולים בזמן ההריון (בתקופת ההנקה אפשר) 3. צריך להתמיד ורואים תוצאות בין חודש לחצי שנה. אשמח להפנותך : [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי