היפרגרנולציה לאחר ניתוח לחיבור עצב וגיד

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/01/2018 | 20:46 | מאת: עדי

שלום, אני בת 26 ועברתי ניתוח באצבע השנייה בכף יד ימין עקב חיתוך חלקי של גיד מכופף וחיתוך עצב.רק לאחר חודש מהניתוח הורידו לי סופית את התחבושת סביב האצבע. כעת יש גוש בצד האצבע. הרופא בביה"ח העיף מבט קצר וטען שזה כלום והאחות בקופת החולים אומרת שזה היפרגרנולציה. מה עושים? האם מסוכן להשאיר את זה כך כי נראה שזה גדל מעט.. אשמח לתשובה מהירה. תודה

16/01/2018 | 14:19 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

רצוי בדיקה של המנתח. לעיתים הבעיה הינה תגובה לחומרי התפירה, בעיות ריפוי פצע, זיהום וכדומה. לצורך התאמת הטיפול, רצויה בדיקת המנתח.

16/01/2018 | 14:24 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

כפי שכתבתי יש סיבות מרובות לממצא. ורצוי מאוד בדיקת המנתח. בהצלחה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי