כאב חזק ברגל ימין עקב קעקוע

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/11/2017 | 00:30 | מאת: שרון

שלום רב, לאחר לבטים ארוכים עשיתי לפניי 5 ימים קעקוע בירך ביום הראשון הייתה לי בליטה אדומה סביב כל הקעקוע מובלטת יומיים לאחר מכן התחיל להיות לי צבע סגול אדום צהוב וכתם בצד שמאל אדום היום אני מרגישה כאב חזק ברגל ימין מורחת 3 פעמים ביום בפנטן שוטפת עם סבון ופועלת מהיום הראשון לפי ההנחיות אין לי חום שלפוחיות נפיחות או שהאזור חם מה יכול לגרום לכאב החזק ברגל? יש לציין שבן זוגי עשה 2 קעקועים גדולים באותו היום ולא נתקל בשום תופעה

04/12/2017 | 08:21 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

יתכן ומדובר בתגובה אלרגית, זיהום, הרפס זוסטר אשר מתעורר במקום או גירוי כל שהוא של עצבים תחושתיים באזור. מחייב בדיקה לצורך החלטה על המשך וצורת הטיפול. בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי