פצע ברגל בירך

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/12/2015 | 01:23 | מאת: חן

הרופא רוצה לקחת לי ביופסיה מהפצע לדעת אם הפצע דלקתי או זיהומי או ויראלי....כי זה אחד גדול 1.5 ס"מ בערך ועוד 4 קטנים ממש ויצאו אחריו בהפרשי ימים כבר 3 שבועות....וזה מתחיל ממש כמו חצקון כזה קטן עם ראש קטנטן מוגלתי שמתפוצץ......ביופסיה זה באמת בשביל לזהות דברים כאלה?....הראש לא מפסחק לעבוד והמחשבות שחלילה הוא התכוון ל"מחלה

ביופסיה תעזור לאבחן האם הנגע שפיר או ממאיר זיהומי או דלקתי. ביופסיה נלקחת כאשר הפצע איננו מתרפא תוך זמן סביר והרופא רוצה לקבל יותר מיידע על מהותו ועל דרכי הטיפול בו. במידה ואינכם שקטים תמיד ניתן לפנות לחוות דעת שניה של מומחה בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי