ויטקס (שיח אברהם)

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/11/2012 | 14:22 | מאת: BL

שלום, האם יש התיחסות ברפואה הסינית לויטקס? התחלתי לקחת אותו עקב שלב לאוטלי קצר ודימומים בין הביוץ לוסת, שנמשכו כל הזמן שאחרי הפסקת הגלולות - במשך חצי שנה. כבר מהחודש הראשון שלקחתי (שני כדורים ביום) הסימפטומים האלו נעלמו, ובדיקת פרוגסטרון ביום ה21 יצאה תקינה. באותו החודש היה לי הריון כימי. רציתי לדעת מה ההתיחסות לצמח זה ברפואה הסינית, ובעיקר לנטילתו לאחר ביוץ ובמהלך תחילת ההריון. תודה

שלום רב, ויטקס הוא צמח שאינו שייך לרפואה הסינית. יש מעט מידע בלינק הבא: http://www.ranherbs.com/monograph.asp?pid=476&t=b בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית