רפואה סינית לטיפול בטחורים וגירוי

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

07/09/2018 | 19:30 | מאת: רועי

לכבוד רונן רוזנבלט ניר שלום רב מזה כשבוע אני עם טחור חיצוני לא נעים יש לעיתים תחושת גירוי גרד או סוג של אי נוחות בישיבה.הייתי אצל פרוקטלוג שאמר שיש שם טחור חיצוני עם קריש דם הוא לחץ על זה מאד חזק ירד קצת דם והיה כאב מס ימים.המליץ לי על על משחת ליקאודיו או עזרקין חששתי לשים אותה כי קראתי שיש לה הרבה תופעות לוואי לא נעימות.ומשתמש באלוורה אתמול הייתי בביקורת אצל פרוקטלוג ואמר שהטחור בדרך לריפוי אבל יש שם פצע באמצע הישבן ובצקתיות למה הכוונה..? הרופא כרגע המליץ לי על הרבה אמבטיות ישיבה עם מים קרים.לא המליץ על תרופות או משחות מסויימות ואמר שיהיה שיפור אחרי 3 חודשים האם מומלץ שימוש כרגע ברפואה סינית ואיזה טיפול מומלץ.? שנה טובה

רועי שלום, אני מציע לך בחום למצוא מטפל מוסמך בדיקור סיני אשר יוכל לסייע לך בפתרון בעייתך. מנסיוני האישי בטיפול בטחורים, ויש לי לא מעט ממנו, הטיפול הינו יעיל ביותר וניתן לחוש בשינוי רב לטובה כבר לאחר הטיפול הראשון. ייתכן ותצטרך עוד כמה טיפולים לאחר מכן בכדי לסיים את הטיפול אך כך או כך, מדובר בפרק זמן קצר הרבה יותר מ-3 חודשים אותם הציעו לך. בהצלחה ושנה טובה! בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית