כדורי שינה והפרעות ריכוז וזיכרון

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

18/03/2007 | 03:30 | מאת: דוד

שלום האם שימוש בכדורי שינה באופן קבוע במשך 8 חודשים (ברוטיזולאם/סטילנוקס/זודרם/נוקטורנו לסירוגין) יכול להביא לירידה בזיכרון, בקשב וריכוז וביכולת קוגנטיבית? כמו כן האם שימוש כזה יכול להביא לקהות חושים רגשית והאם יש קשר בין קהות חושים וירידה ברצונות האדם לקשיי ריכוז וזיכרון? והאם הפסקת הכדורים יכולה להועיל בתחומים הנל בתודה מראש

דוד שלום רב, קרוב לוודאי שהנושא המוצג על ידך מורכב יותר מכפי שאתה מתאר אותו. ממליץ לך לפנות לרופא שרשם לך את כל התרופות הנ"ל ולהוועץ בו בסוגיות המדוברות. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה