האם הדחקה גורמת לבעיות קשב?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

23/02/2007 | 23:06 | מאת: קלימרו

האם יש הבדל ואם כן אז מהו,בין הפרעת קשב,הפרעת למידה,וריכוז. ומהם הדרכים-האלטרנטיביות והכימיקליות להתמודדות עם בעיה קשה זו. והאם מצב נפשי של הדחקה,ושל חרדה,יכול להיות הגורם העיקרי לבעיות אלו. מאיתנו התאים האפורים של קלימרו

שלום רב, קשיי קשב וריכוז, כשמם כן הם, קושי להתרכז, קושי להקשיב. לפעמים מתווספים גם תנועתיות-יתר או נטייה לפזיזות (אימפולסיביות), אשר גם הם מפריעים לריכוז. קשיי למידה או לקויות למידה פרושם קושי להתמודד עם סוג מסוים או סוגים מסויימים של מקצועות למידה. לחלק מהמתקשים בלמידה יש גם קשיים ריגשיים כגון חרדות. הפורום עומד לרשותכם בכל מקרה של שאלה נוספת. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה