טיפולים שאינם תרופתיים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

26/10/2006 | 14:07 | מאת: שלומית

לדר' למפיט שלום רב ציינת כי בגיל הגן קיימות אפשרויות יעילות לטיפול בקשב וריכוז שאינן תרופתיות, האם תוכל לפרט את האפשרויות הקיימות? תודה שלומית

שלומית שלום וברכה, בגיל הגן קיימות שיטות יעילות, מגוונות, לטיפול בהפרעת קשב וריכוז, גם ללא תרופות: ריפוי בעיסוק (מכוון לטווח הקשב), אימון נוירוקוגניטיבי, רכיבה טיפולית, שחייה טיפולית, חוג תנועה או קראטה טיפולי, ריפוי באמנות ובדרמה, רפלקסולוגיה משולבת בפרחי באך...ועוד... לכל ילד/ה יש להתאים את הטיפול/ים המתאימים לו/לה, בהתאם למאפיינים העיקריים בהפרעת הקשב שלו/ה, אישיותו/ה, נקודות החוזק שלו/ה ועוד..... תשובתי מתייחסת - כמובן - להפרעת הקשב והריכוז בלבד. אם קיימות בו זמנית הפרעות או קשיים אחרים, יש להתייחס אליהם בנפרד ולטפל בהם בהתאם לעניין. הפורום עומד לרשותך בכל מקרה של שאלות נוספות. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

כל תגובה מקצועית בתחום הטיפול הלא-תרופתי תתקבל בברכה. בבקשה ללא פרסום עצמי. תודה וברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה