תוסף תזונה בשם זום

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/12/2010 | 18:59 | מאת: רותה

שלום רב האם אפשר לשלב את התרופה הזו עם עוד תרופות?מדובר בילד בן 11 עם הרבה בעיות קשב ורכוז אימפולסיביות הפרעות התנהגות טוראט וכפייתיות יתר ץ מטופל ברטאלין בהתאם למשקל , נוזינאן, ורסיטל הלוואי ואפשר היה להחליף את התרופה הזו בר התרופות אבל זה ישאר בגדר חלום, אבל האם יש אפשרות לשלב את התרופה בשם זום עם שאר התרופות שהילד לוקח אולי זה עלול לעזור מבקשת את חוות דעתך. תודה רותה.

שלום רב, מומלץ לבצע מעקב והערכה של השפעת המוצר זום אצל רופא מומחה בתחום הקשב והריכוז. לשימוש משולב של זום ותרופות אחרות לטיפול בהפרעת קשב וריכוז יש להיוועץ עם רופא מומחה שמכיר היטב את הילד. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה