ייעוץ...

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/06/2010 | 22:04 | מאת: דינה

שלום, אני סטודנטית בת 28 מתקשה מאד בלימודים ומתוסכלת בעיקר להכין את עצמי למבחנים, עברתי אבחון לפני שנה וחצי ואובחנתי כלקויית למידה וזה אכן נתן לי הקלות במבחנים במכללה,בעיקר בעיות זיכרון לטווח קצר וארוך, עדיין קשה לי גם עם ההקלות ,לא יכולה להתרכז וללמוד בבית ובהרצאות לא מצליחה להמשיך ולהקשיב יותר משעתיים רצוף למרצה.אני די חולמנית ודעתי מוסחת מהר מאד בעיקר בתקופת מבחנים.. אף פעם לא ניסיתי טיפול תרופתי והמאבחנת גם לא הציעה.. האם חובה עליי לגשת לנוירולוג לבדוק את העניין אם כן מה לבקש ,מי יכול לעזור בעניין? מציינת שגם בתקופת התיכון הקושי היה קיים מאז ומתמיד.. אשמח לתשובה תודה מראש..

שלום רב, אבחון לקויות למידה איננו עוסק בקשב וריכוז. אם את מתלבטת לגבי איכות הריכוז שלך, עליך לבצע אבחון קשב וריכוז בידי מומחה בתחום זה. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה