כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

10/10/2007 | 15:06 | מאת: ארז

שלום רב, אני בן 24.5, ומזה כחודש אני סובל מכאבי ראש חולפים, שבמישוש הם כואבים מאוד. אני סבלתי ממאקרו אדנומה (שבעקבותיו היה לי רמת פרולקטין גבוהה מאוד של 600 ולעיתים אף 1000). כיום האדנומה עלמה כמעט לחלוטין עפ"י M.R.I שעשיתי. אבל אני נוטל כדורי DOSTINEX 0.5MG חצי כדור בשבוע, ורמת הפרולקטין נמוכה ובגדר הנורמה (אני בהשגחה של אנדוקרינולוג). כעת, נחזור לבעיה עצמה: אני סובל כחודש מכאבי ראש מעל לאוזן ימין ולעיתים מצד שמאל וכשאני לוחץ מעט - יש כאב חזק. יש לציין, כי אני משוחח הרבה בסלולארי, ורק לפני כ5 חודשים אני התחלתי לדבר עם דיבורית אישית. אני מפחד מאוד שמדובר בחלילה סרטן בראש. אני הייתי אצל הרופאת משפחה שלי - היא לחצה לי על כל מיני נקודות - ואמרה לי שזה כנראה עצב. אני מודאג, ורציתי לדעת: 1. האם יש טעם להילחץ? 2. איך מזהים (ללא בדיקות) שיש סרטן בראש או חשד? 3. מה את כרופאה היית עושה? תודה

18/10/2007 | 07:29 | מאת:

שלום רב כבר עברת MRI מוח , אז אתה יודע שאין גידול בראש ואף האדמונה ירדה. אז תירגע. כאב מקומי אחרוי האוזן זה יכול ליות מלחץ מקומי (משקפיים ?) או עצב שמגיע מהצוואר העליון לכאן . תבדוק תנוחת הראש בעבודה , בנהיגה , בשינה , תרגילי צוואר ופיזיוטרפיה לאיזור , גם כדור לפי הצורך מספר פעמים (אדביל , נקסין , אטופן ) , אני לא חושבת שהסלולרי אשם במשהוא. כל טוב

18/10/2007 | 07:44 | מאת: ארז

את ה- MRI עברתי לפני כשנה וחצי ואף יותר, ובאמת לא מצאו (ב"ה) שום דבר שקשור לנושא. אני משתמש במשקפיים באמת מגיל 13, כך שיכול להיות. הרגעת אותי מאוד.. תודה לך..