אנא עיזרי לי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/04/2007 | 11:44 | מאת: רן

שלום אני בן 28 סובל מזה שנתיים מלחץ בצד שמאל בראש שפוגע לי באיכות החיים באופן ניכר ובלתי נסבל. כל הבדיקות (MRI CT ואף אנגיוגרפיה מוחית) היו תקינות. כל התרופות שניסו לתת לי (טגרטול, אינדומד, טופמקס, אלטרולט וכו'...) לא עזרו כלל. אני מיואש. נוירולוג קופת החולים אמר כי אין לו מה לומר לי אף אמר לי לשקול אולי לבצע ניקור מותני. אני מאוד מפחד לבצע בדיקה חודרנית נוספת לאחר בדיקת האנגיוגרפיה (שהייתה חוויה נוראית מבחינתי). האם ניקור מותני דרוש במצבי? מה היית ממליץ לי לעשות? אני מיואש עד מאוד ואיני מסוגל לסבול יותר. אנא עזור לי. תודה מראש, רן.

28/04/2007 | 20:37 | מאת:

שלום רב לאחר בירור כך מקיף , וכישלון תרופות שונות , ברור שלא מדובר במחלה אורגנית . הייתי מנסה טיפול בהפנוזה כאופציה זמנית כאשר המעקב הנוירולוגי ימשך מהצד . כל טוב