דקירות בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

18/04/2007 | 21:47 | מאת: ורדה

אני בת 36 נשואה +3 הריון אחרון לפני פחות משנה. היפוכנדרית שטופלה בעבר בתרופות אבל עכשיו מתגברת בלי. באופן כללי הכל בסדר על אף שעברתי תקופה לא קלה לאחרונה כי אבי עבר ניתוח לב פתוח לפני חודש בערך. בכל מקרה לפני קצת פחות מחודשיים היה לי סינסיטוס שגרם גם לדלקת בשיני הבינה הכלואות והתחלתי טיפול באנטיביוטיקה שלאט לאט עזר ואולם מאז מידי פעם , לפעמים כמה פעמים ביום ולפעמים פעם אחת ולפעמים אין בכלל ביום , יש לי מעין דקירה ארוכה בראש מצד ימין בד"כ , או במקום אחר מאחורי הראש שאורכת מס' שניות וחולפת מעצמה לא משהו שמצריך כדור נגד כאבים. רופא המשפחה לא התייחס וקשר את זה לחרדה המתמדת שלי מה שאולי קצת נכון כי כשאני עסוקה זה פחות קורה ואולם זה קיים לדעתי ללא קשר לחרדה. בימים האחרונים שוב הייתי מקוררת ושוב חזרו לי הבעיות עם שיני הבינה וגם הדקירות בראש ומאחורי האוזן החריפו נראה כאילו זה מקרין. שאלתי וסליחה על האורך האם יש מקום לחשש מגידול במוח או שזה תופעה מהחרדה (אני סובלת מפחד ממחלת הסרטן, זו החרדה שלי) או משיני הבינה הכלואות ודרך אגב עשיתי בדיקת ברה לפני פחות מחודש ללא קשר לזה והיא יצאת תקינה והבנתי שגם היא קצת בודקת את המוח ואם יש בו גידולים? ממש סליחה על הבלבול בקיצור שאלתי האם יש לי מקום לדאגה?

24/04/2007 | 21:20 | מאת:

שלום לך כאב דוקרני וקצר באיזור מסוים של הקרקפת פרושו לחץ חולף על עצב , כאשר גידול אם הוא קשור לעצב או לוחץ עליו זה מצב קבוע , לא קשור לעינין.דלקת בשן בינה יכולה לגרום למעורבות סיבים של עצבים באיזור הלוע עם קרינה לאחור ולאיזור האוזן -צריך לעבור בדיקת אאג טובה ולטפל בשן זה שתפקודו במחלוקת ובד"כ ללא חשיבות . לגבי חרדות גם לזה יש טיפול תרופתי קבוע , SSRIS , רצוי לקבלו במקום להתמודד עם אינטרפרטציות לגבי כל כאב בגוף . כל טוב

04/05/2008 | 00:50 | מאת: אביבית

בת 24 נשואה +1 מזה מס' חודשים אולי 8/9 חשה בדקירות בראש למשך מספר שניות וחולף - בחלקו האחורי שמאלי של הראש בעיקר אך לפעמים גם בראש למעלה דואגת מאוד מהנורא מכל (גידול) מחכה לתשובה בהקדם.....