עודף ויטמינים ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/11/2016 | 13:57 | מאת: אריאל

היי האם יש ויטמינים ומינרלים שאם הם נמצאים במצב של עודף בגוף הם יכולים לגרום לנשירת שיער? (חוץ מויטמין A)

13/11/2016 | 08:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אריאל שלום, דוקא לאחרונה התבשרנו שעודף של אבץ עלול לגרום לנשירה והרבה רופאים נוטים לתת אבץ כטיפול לנשירה.אגב, נדיר שיש חוסר באבץ ולכן הינו מיותר כטיפול. חוץ מזה הויטמינים ברובם אינם מזיקים גם אם לא מועילים.

13/11/2016 | 19:11 | מאת: אלי ביג

עודף סלניום גורם לנשירת שיער. זאת תופעת הלוואי היחידה הידועה של עודף במינרל. תיכנס לספרות ותקרא. זאת כמובן בנוסף למה שאמר לך הדוקטור לגבי אבץ. האבץ מעלה במובהק את רמות הטסטסטורון בגוף ואם הזקיקים שלך רגישים ל dht אז תאכל אותה בנשירת שיער

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות