יציאות מרובות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

30/09/2006 | 09:49 | מאת: RON

אני בגיל 37,תקופה ארוכה מאוד קיימת אצלי תופעה של יציאות מרובות במשך היום,אינני סובל מכאב כלשהו ,אין מדובר בשלשולים ועצירויות,האם קיומם של טחורים יכול להוות סיבה לכך? 2. אני משער שיש לי טחורים,לאחר אכילה של אוכל חריף יש לי שריפה בפי הטבעת,האם יש מקום לדאגה שמדובר לא בטחורים אלא בפוליפים או משהו חמור יותר?

02/10/2006 | 23:35 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

יציואת מרובות זה כמובן ענין יחסי, האם מרובות זה 20 ליום? או שלוש? אני מניחה שזה נוטה יותר לכוון השלוש, בכל אופן, אם מדובר בבעיה הקיימת באופן יציב מזה זמן רב - שנתיים לדבריך, ואין כל סימפוטמים של הדרדרות (כלומר אין חום, ירידה במשקל, כאבי בטן, יציאו ת עם דם וכו') אז ניתן להניח שמדובר בתסמונת המעי הרגיש, במסך הבית של הפורום מצד שמאל למעלה תמצא אייקון שמכניס אותך לאתר החוג לנוירוגסטרואנטרולוגיה ושם תמצא הסברים רבים על תסמונת זו ודרכי ההתמודדות איתה,וכן שאלון שיעזור לך להעריך אם אכן זו הבעיה שלך, אם אחרי זה יהיו לך עוד שאלות אתה מוזמן

מנהל פורום מעי רגיש