האם במעי רגיש יש גם כאבים בלילה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/04/2016 | 11:51 | מאת: לינוי

תודה רבה על התשובות המהירות, יש לי כאבים ממש חזקים בבטן ועצירות כאשר אני מוציאה את הצואה הבטן יותר כואבת יש גם רגישות לפרוקטוז...האם בלילה יש גם כאבי בטן חזקים ? הלכתי למיון היום והסברתי להם שיש לי כאבי בטן והסברתי להם הכל הם אמרו שזה מעי רגיש ושלחו אותי הביתה ..ושוב אני שואלת מעי רגיש ואי סבילות לפרוקטוז עושה כאבי בטן גם בלילה כי קראתי שבדרך כלל לא..

04/04/2016 | 22:03 | מאת: ד"ר דן קרטר

כאבי בטן ליליים עשויים להופיע גם בתסמונת מעי רגיז יחד עם זאת במקרה ואכן הכאב מעיר משינה, יש לבדוק גם אופציות אחרות

מנהל פורום מעי רגיש