לא יודעת מה עובר על הגוף שלי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

15/02/2016 | 23:07 | מאת: לינוי

עשיתי את הקולונסקופיה והגרסטוסקופיה בגלל היצאות "השחרות " שהיו לי .. עשיתי לפני חודש וחצי משו כזה והכל יצא תקין לפני איזה חצי שנה או יותר היה לי גם דם בצואה ועשיתי קולונסקופיהה קצרה ויצא תקין.( עשיתי את הקולונסקופיה הקצרה אצל רופא אחר())) עכשיו הכל חזר לי שוב צואה "שחורה " וראיתי קצת דם על היד שלי כי נגעתי בצואה מה זה ??רין לי כבר חיים בבקשה תעזור לי . למה לתקופה זה הפסיק וזה שוב חזר יש לציין שזאות הייתה היציאה השנייה להיום.והיה לי חום37.7 ואחרכך הוא ירד .מה לעשות אני גם לפני מחזור..אין לי כוח לשגע שוב את הרופאי

20/02/2016 | 18:21 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום איני יכול לסייע מעל דפי הפורום יש צורך בבדיקה ובהערכה יציאה שחורה נוזלית ומסריחה יכולה להעיד על דימום במערכת העיכול העליונה יציאה שחורה אחרת יכולה להיות קשורה למזון או שימוש בברזל

מנהל פורום מעי רגיש