המזון אינו מתעכל

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/08/2015 | 10:34 | מאת: ורד

לאחר חצי שנה של יציאות מימיות הכוללות מזון לא מעובד, לאחר שלפני שנתיים גיליתי כי אני רגישה לגלוטן באופן קיצוני, לאחר שהפסקתי לחלוטין לצרוך מאכלי חלב, לאחר שעברתי סדרת בדיקות צואה ודם ושתן לכל חיידק וטפיל ידוע, לאחר שעברתי קולונסקופיה והכל היה תקין, מצאתי בניסוי ותעיה כי שני "טיפולים" מקלים עלי: אכילת נתח בשר חצי עשוי וזריקות b12. מאחר ואני סולדת מאכילת בשר אדום וגם צריכה להזהר מצריכת מזון עתיר כולסטרול, מבקשת עזרתכם בזיהוי הבעיה ממנה אני סובלת. תודה

לקריאה נוספת והעמקה
13/08/2015 | 10:58 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום שלשול כרוני יכול לנבוע ממצבים מרובים. למרות שעברת בדיקות מרובות, איני בטוח כי נשללו בעיות אורגניות, מאחר והינך מטופלת בויטאמין B12 ( כלומר סביר שהיה חוסר - ואז השאלה למה) בכל מקרה לדעתי יש מקום לשלול הפרעות אורגניות, מעבר לקולונסקופיה- האם בוצעון בדיקות דם לרמת גסטרין? APCA? כרונוגרנין A? האם בוצעה המייה של המעי הדק? ממליץ שתמשיכי הבירור אצל רופא מומחה לתחום.

מנהל פורום מעי רגיש