כאב בטן צד שמאל תחתון

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

20/09/2006 | 13:24 | מאת: dan

שלום כבר יותר משנה שיש לי כאבים בצד (שמאל תחתון) יותר ופחות קשים פעם כאב ופעם כמו ששורף. הייתי אצל רופאים רבים ועשיתי בדיקות רבות - (שתן, צואה, ודם בדיקות מלפני שנה) - ולא ניתנה לי תשובה ועדיין אני סובל האם אתה יכול לכוון אותי? בתודה

20/09/2006 | 16:05 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

דן שלום כדי לענות על השאלה שלך דרושים נתונים נוספים, כמו למשל גילך, מצב בריאותך הכללי , אופי הכאבים (האם קשורים ליציאות, למשהו אחר?) ועוד, מכל מקום אם כל מה שעברת זה בדיקות דם ושתן זה לא מספיק, אתה צריך להתיעץ עם רופא באשר לבדיקות הדמיה, כלומר בדיקות שיראו את האיברים הפנימיים, האם יש מקום ל US, קולונוספיקה או אולי משהו אחר, גם אם המסקנה תהיה שלא נמצאה שום מחלה יש מקום בכל אופן לנסות טיפול שיקל על הכאבים רפואה שלמה

מנהל פורום מעי רגיש