שאלה למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

16/09/2006 | 12:46 | מאת: שלומי

ד"ר שלום, האם מצב בו אני הולך לשירותים ואחרי יציאה אני מרגיש כי אני יש לי צורך ביציאה בנוסף למצב בו לעיתים אני מרגיש כאב עמום, לא חד, שלעיתים מתגבר בעליית מדרגות למשל או הליכה בבטן התחתונה מצד שמאל הוא מצב שמצריך בירור ? אני מבקש לציין כי לפני שנה עברתי קולונסקופיה שהייתה תקינה, מלבד ממצא של ליפומה - 5 מ"מ, עם רירית תקינה. הבדיקה נעשתה בשל תלונות דומות. אציין כי כמו כן ליציאה יש צורה משונה למדי. כאילו לקחו ספוג ופוררו אותו. או משהו כזה. וכמות היציאה אינה תואמת את תחושת המלאות שהייתה לי בגללה הלכתי להתפנות. כמו כן יש ריח חריף למדי. סליחה על התיאורים, אשמח לדעתך. (בן 26) שלומי

16/09/2006 | 23:31 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

שלומי שלום תחושה של התרוקנות לא מלאה יכולה לנבוע ממשהו שממלא את החלל באיזור, כמו למשל פוליפ, אך העובדה שעברת קולונוסופקיה שוללת אפשרות זו, נותרת האפשרות או של רגישות יתר לש האיזור של רצפת האגן, או של פגיעה בתקוד רצפת האגן, פגיעה שאכן עשויה להפריע להתרוקנות שלמה, חשוב לציין שפגיעות מסוג זה שכיחות יותר אצל אנשים מבוגרים, בעיקר נשים שעברו לידות מרובות, ונדירות הרבה יותר אצל אנשים בגילך, אלא אם היה אירוע של פגיעה ברצפת האגן

24/09/2006 | 20:39 | מאת: שלומי

האם קולונסקופייה מלפני שנה והחזרת הסימפטומים כעת אם כי בצורה חריפה יותר עדיין פוסלים את האפשרות של פוליפ או אחר ?

מנהל פורום מעי רגיש