רפלוקס לילי משמעותי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

10/11/2020 | 10:57 | מאת: אבישי

שלום אני בן 45. רזה. לפני כ 7 שנים החלו תופעות בבטן עליונה כאבים אחרי אוכל. רפלוקס. שיעול אחרי אוכל. בעיה לשכב אחרי אוכל. כל זה למרות שמקפיד על תזונה מתאימה. גסטרוסקופיה תקינה לפני 3 שנים. לוקח כל יום לוסק. וזה די עזר. בלילה לא היה רפלוקס. לא הפריע. לפני 4 חודשים היה לי ריב קשה עם מישהו והייתי מאוד עצבני כחצי יום. באותו יום בלילה הופיע רפלוקס חזק בלילה צרבת וכו ובבוקר כאב באיזור מרכז החזה כנראה בוושט. מאז כבר 4 חודשים זה לא חלף למרות שמזמן חלף המתח והריב כבר יום למחרת. הוספתי כל לילה 40 מג גסטרו וגם עם זה יש די רפלוקס ובבוקר כאב בגרון וקצת בחזה. התפרצות הרפלוקס הלילי החלה בעקבות יום של מתח חריג שמזמן חלף. האם יש דרך איכשהוא לפרמט מחדש את המערכת או את המוח כך שזה יחזור אחורה וייפסק הרפלוקס הלילי? מה אפשר לעשות? תודה רבה

צריך לסייע לך. מי שמכסה היטב את הלילה אלו תכשירים כמו נקסיום או דקסילנט ואפשר גם לנסות להוסיף גביסקון או אזוקס. אבל, מבחינתי הכי טוב שתגיע להתייעצות עם רופא בתחום.

מנהל פורום מעי רגיש