כאבי בטן - פוליפ במעי?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/10/2020 | 21:47 | מאת: נאוה

האם פוליפ- גידול במעי הימני עלול לגרום לכאב בטן? - שהבנתי שהמעי הימני רחב מהשמאלי- האם זה אומר שעל מנת שפוליפ במעי העולה יגיע לגודל שגורם לכאב עליו להיות ממש גדול. מהו קצב גידול פוליפ לערך בשנה? אם פוליפ מדמם ובגינו נגרמת אנמיה- להיכן "נעלם" הדם? - שהרי אני מבינה שדימום סמוי בצואה גורם בסופו של דבר לאנמיה- אם כך, האם זה נכון שהדימום צריך להימשך שנים-(שהרי אם מדובר בכזו כמות שניתן לראותה רק במיקרוסקופ הרי שעל מנת שתיווצר אנמיה התהליך צריך להימשך שנים)או שהדימום "נספג" בגוף? תוך כמה דנים לערך פוליפ רגיל עלול להפוך לסרטני? סליחה על אורך השאלה אבל אני מאד מאד מודאגת

03/10/2020 | 11:36 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום משך התפתחות פוליפ לגידולהואכ10 שנים לרב פוליפ לא גור לכאב הדם יוצא בצואה,ועם הזמן מתפתחת אנמיה

מנהל פורום מעי רגיש