אנטיביוטיקה כלורמיקס אם לא בטוחים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

29/09/2020 | 15:55 | מאת: נילי

שלום ד"ר רופאת המשפחה אמרה שהיא מוכנה לתת לי כלורמיקס ל 10 ימים למרות שאנו לא בטוחים שיש לי סיבו. היא אמרה שעכשיו בקורונה היא לא חושבת שעושים את הבדיקה כי תבחין נשיפה להליקובקטר הפסיקו. יש לי גזים רבים ושלשול כל כמה ימים כבר תקופה. רציתי בבקשה לברר: מהם הסיכונים אם אקח את הכלורמיקס ולמעשה לא היה צורך? האם זה יוריד את החיידקים הטובים ופרוביוטיקה לא תוכל לפטור את זה? תודה רבה

30/09/2020 | 19:01 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום ראשית אין קשר בין סיבו להליקובקטר אני נוהג לתת לורמיקס כאבחון ולאו דוקא אם יש כבר אבחנה בתבחין נשיפה לא צפויות תופעות לוואי משמעותיות מהלוריקס

מנהל פורום מעי רגיש