כמות שתיה מרובה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/11/2006 | 10:27 | מאת: אלכסנדר

שלום רב! בחודש האחרון אני כל הזמן צמא, אני שותה כ10-12 ליטר מים ביום, וזה כמובן מאוד מקשה על החיים, כי כל הזמן אני צריך לשירותים. עשיתי בדיקות דם ושתן, אשר בדקו את רמת הסוכר בגוף והבדיקות נמצאו תקינות. אינני יודע לאיזה רופא לפנות וממה יכולה לנבוע הבעיה. מאוד אודה על הפניה לרופא מתאים או עצה כלשהי. תודה מראש.

03/11/2006 | 18:26 | מאת: ד"ר יהודית אסולין-דיין

זה אינו קשור לתחום הגסטרו אך זה מצב שמחייב בירור ולכן אני מתייחסת. שלילת סוכר בשתן ורמת סוכר הן רק בדיקות ראשוניות ביותר. הבירור של פולידיפסיה (שתיה מרובה) יכול להעשות על ידי נפרולוג או אנדוקרינולוג וכדאי לפנות בהקדם לאחר מהם. בברכה,

מנהל פורום מעי רגיש