טיפול בכאב במעי רגיש

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

29/02/2020 | 23:03 | מאת: אביתר

שלום ד"ר כתבת שיש יותר עדויות על כך שסימבלטה יעילה בכאב במעי רגיש מאשר מירו. אודה על עזרתך 1. האם ליריקה גם יעילה בכאבי בטן עוויתיים במעי רגיש? דומה לסימבלטה ? פחות? 2. הרופא אמר שלמירו יש יתרון על אלטרולט שהיא גם מסייעת בפינוי מהיר יותר מהקיבה במצב של פינוי איטי. האם גם סימבלטה / ליריקה יכולת לסייע בכך? תודה רבה

02/03/2020 | 17:02 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום איו מידע על השוואה בין ליריקה למירו אלה שתי תרופות שונות. לגבי השאלה השניה אין לי מידע בנגע לשאלתך

מנהל פורום מעי רגיש