קושי לשחרר גז.

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

20/02/2020 | 00:50 | מאת: דני מהוד השרון

שלום אני בן 44. ידוע על מעי רגיש כבר הרבה שנים ומסתדר עם זה. בדיקות דם תקינות סיטי בטן ואגן תקין לפני שנה. דם סמוי תקין. מזה כשנתיים יש לי תופעה שאחת לכמה חודשים יש לי פתאום תקופה נניח שבוע שבועיים שבקושי מצליח לשחרר גז למטה. נניח ביום ממוצע יש צורך ״לשחרר נפיחה״ 10-15 פעמים אז בתקופה כזאת יש את אותו צריך אבל לוחץ וזה לא יוצא כאילו תקוע. יכול להיות שזה הופיע כבר כמה פעמים בעקבות מאמץ חריג נניח עם שריר הבטן והאגן ואז יש תקופה כזאת אבל לא בטוח שזה הטריגר. באחרונה זה כבר שבועיים לא חולף למרות יציאות בסדר ואין עצירות. האם זה בסדר? מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שזה בגלל איזה בקע כלשהוא שלפעמים חוסם את הגז או שזה לא סביר? תודה רבה

22/02/2020 | 21:52 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום סביר להניח שמדובר ברגישות יתר של מערכת העיכול שלך הנובעת מתסמונת המעי הרגיש מציע שתפנה לגסטרואנטרולוג מומחה בתחום להמשך בירור

מנהל פורום מעי רגיש