מעי רגיש, שימוש בקולוטל

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/02/2020 | 23:25 | מאת: שרון

שלום אני בן 58 מזה כמה שנים כאבי בטן. עברתי כל הבירורים ואמרו שזה מעי רגיש יש לפעמים פתאום כאבי בטן קשים וכל הבטן נהיית קשה כמו אבן ואז אחרי שהולך לשירותים כמה פעמים גלי הכאב חולפים. לפעמין זה בא פעם בחודשיים שלושה ולפעמים כמו עכשיו זה כבר שבועיים כמעט כל יום כשעתיים של גלי כאב שמוקלים רק לאחר כמה יציאות. הרופא הציע שאקח כדור בשם קולוטל רציתי לשאול 1. אם יש לי גל כאב שבדרך כלל נמשך כשעתיים. יש טעם לקחת קולוטל בהתחלה של כאבי הבטן? זה יספיק להשפיע? 2.אני סובל מרפלוקס ולוקח לוסק ונזהר עם מה שאוכל. קולוטל מגביר צרבות ורפלוקס ובחילות? תודה רבה

16/02/2020 | 22:50 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום ניתן לנסות טיפול בקולוטל בתחילת הטיפול, או באופן קבוע קולוטל לא מחמיר תסמינ י רפלוקס

מנהל פורום מעי רגיש