כאב קבוע וחזק בצד שמאול תחתון

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/02/2020 | 01:08 | מאת: עידן

שלום לך אני בן 29 יש לי כאבים קשים ביותר בבטן שמאלית תחתונה הכול התחיל מעצירות אחר כך התכוצת וכאב חזק בבטן שנמשך כמה שניות ואז סובל מכאב חזק בבטן שמאלית תחתונה הכאב קבוע וחזק כול היום ללא הפוגות בשבוע אחרון הכאב יתגבר ואני מתחיל לזיע ומרגיש שאני לפני איבוד הכרה בעקבות הזעה עברתי סיטי בפעם הראשונה היה רשום במעי הדק התשפלות טרנזטורית בבטן שמאלית עליונה ללא סימני חסימה במעי הדק ראו התשפלות בצד שמאול עליון כוואב לי צד שמאול תחתון יש קשר בין הדברים והיה רשום צקום בעמדה נמוכה לא עומד הכאבים האלה יותר האם יש מצב שיש לי עדין התשפלות בצד שמאול שזה מה שגורם לכאבין בצד שמאול ?? אני הולך לסורקה כול יומים כי הכאב קבוע ומשחררין אותי ואני מתפטל מכאבים הלכתי לגסטרו הוא לא יודע מה יש לי גם הכאב לא חולף רק מחמיר מה ניתן לעשות אני מת מכאבים מזה יכול להיות עשו לי אחר כך mri במעי הדק כי היה שם התפשלות בmri לא ראו את זה רק נוזל בכמות קטנה באגן וגם סיטי אנגיוגרפיה לא נראה התשפלות רק בסיטי הראשון היה רשום את זה מה ניתן לעשות זה לא עובר לשניה תודה

16/02/2020 | 22:49 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום צריך לבצ רוויזה של הצילום על מת להבין את משמעות הממצא ועל מנת לדעת כיצד לטפל פנה לגסטרו המטפל עם הצילום

מנהל פורום מעי רגיש