טיפול בעצירות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

19/01/2020 | 11:13 | מאת: שרה מרמת גן

שלום אני בת 50 סובלת כבר כמה שנים מעצירות בדיקות כולל סקופיה תקינות. לוקחת כבר כמה שנים נורמלקס ועם זה מסתדרת רוב הזמן. בליי נורמלקס נוצרת עצירות עם יציאות קשות מאוד ובלי נורמלקס הולכת רק פעם בכמה ימים לשירותים. לפני כשבוע נגמר לי הנורמלקס ולא לקחתי במשך 4 ימים. לא הייתי בשירותים כבר 5 ימים. אשמח לשאול האם במידה ולא הייתי בשירותים 5 ימים ולוקחת כעת נורמלקס. האם הוא משפיע רק על הצואה שבחלק העליון של המעי הגס שקרוב למעי הדק או שגם יכול להשפיע על צואה שכבר יושבת שם 5 ימים ונמצאת בסוף המעי למטה בצד שמאל קרוב יותר לרקטום ויכול לרכך גם צואה שנמצאת במעי הגס כבר כמה ימים? תודה רבה

21/01/2020 | 22:24 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום נורמלקס גורם לספיחת מים למעי ומפחית מעבר של נוזלים מהמעי למחוץ למעי ההשפעה הינה על כל המעי הגס

מנהל פורום מעי רגיש