הכנה לבדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

30/12/2019 | 15:14 | מאת: רותם

שלום רב אני עתידה לעבור קולונוסקופיה בעוד כשבוע ואני רואה שהרופא כתב לי להתחיל לקחת 2 לקסעדין 5 ימים לפני הבדיקה (בכל יום בשעה 17:00) וכמובן את שקיות המשלשלים ביום לפני אני מניחה שמכיוון שבפעם הקודמת שביצעתי לפני כמה שנים למרות שלקחתי את כל המשלשלים לפי ההוראות והתחלתי יומיים לפני בכל זאת לא היה נקי 100% שאלתי היא האם 5 ימים של משלשלים זה לא המון? האם זה לא מסוכן? האם זה מקובל? אשמח לשמוע דעתך לפני שאני מתחילה בברכה רותם

06/01/2020 | 22:40 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אני מניח שאכן ההכנה הייתה לקויה ולכן הייתי נצמד להמלצות הרופא הממליץ

מנהל פורום מעי רגיש