בעיות מעיים וטרום מנופוזה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

26/11/2019 | 10:52 | מאת: ליה

שלום קראתי כי ייתכנו שינויים בפעילות המעיים- תהליך עיכול איטי עצירות מעי רגיש ורפלקס שנובעים מירידה בייצור האסטרוגן בטרום גיל המעבר ואחריו.איך ניתן להבחין בין מצב הנובע משינויים מנופאוזיים לבין תהליך פתולוגי אחר? מדובא באישה לקראת גיל 46 שהחלה לסבול בחודשים האחרונים מפעילות מעיים איטית נטייה לעצירות רעשים באיזור בקיבה ואי נוחות בבטן ללא כאבים .התסמינים משתנים מיום ליום . תודה

27/11/2019 | 23:17 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אין דמיון אמיתי בין תסמונת מעי רגיש לשיניי גיל המעבר בתסמונת מי רגיש התסמיןן העיקרי הינו כאב ולא עצירות או רפלוקס

מנהל פורום מעי רגיש