מעי דליף- אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

30/10/2019 | 19:23 | מאת: בר

שלום רב, לאחרונה הכרתי בחור למטרת חתונה שסיפר לי שיש לו את המחלה "מעי דליף". בחיפוש באינטרנט לא מצאתי כ"כ מידע. אשמח למידע על המחלה. האם הדבר מסוכן? מה ההשלכות של זה? מה התסמינים של המחלה? האם המחלה יכולה לעבור בגנטיקה? האם המחלה יכולה להדרדר עם הזמן? איך היא באה לידי ביטוי ביומיום? מה הגורמי סיכון? תודה מראש!!

02/11/2019 | 21:59 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אינני מכיר כזאת הגדרה אולי מעי רגיש? או רגיז?

03/11/2019 | 19:27 | מאת: עזר

מה יש להכיר.. פשוט קורא לזה ככה.. תופעה מוכרת לסובלים מבעיות ומחלות שונות ומגוונות במעיים כגון דלקתיות ועוד. תמיד ישנה מן הפרשה, לפעמים יותר, לפעמים פחות, בד"כ לאחר יציאות (אבל לא רק), לא משנה כמה נקי יהיה לאחר היציאה, לאחר זמן מה, יתלכלך שוב, (בד"כ לאחר פעילות גופנית, הליכה, ריצה וכל מאמץ אחר).. מתרגלים ומסתגלים לזה, תוך כדי ההתפנויות וסידור בשירותים ועד דרך מטליות לחות וכדומה. הדבר אינו מסוכן, אך לא נעים. בד"כ לא קשור לגנטיקה. ואין כל סיכון שהוא (אם הכל תקין חוץ מזה).. המון המון אנשים סובלים מזה, ולא מיחסים חשיבות לעניין. אינו אסון, אבל יכול כן להדרדר לצערנו עם הזמן, מכיוון שכמו שאת שמה לב, הרופאים נכון לעכשיו לא מכירים או מנסים להבין סימפטום זה. המון בריאות.

31/05/2020 | 13:54 | מאת: רוני

https://www.youtube.com/watch?v=3pjaXjmZWpU&list=PLSkPBA2u5UZxAmK_tFr0AJaPfCaXIfxm5&index=1 https://www.youtube.com/watch?v=wkShGyhe_rs&list=PLSkPBA2u5UZxAmK_tFr0AJaPfCaXIfxm5&index=7

מנהל פורום מעי רגיש