תוצאות בדיקת מונומטריה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/06/2019 | 17:42 | מאת: חיים

תשובה מבדיקת מונומטריה של הוושט: ״ לחץ תקין בסוגר וושט תחתון,הרפייתו תקינה פרסלטיקה נכשלת ב 80% בשאר 20% הנותרים חלשה מאוד.״ אשמח לקבל הסבר קצר על משמעות תוצאות הבדיקה עד שאראה רופא גסטרו האם תוצאות הבדיקה חמורות? והאם המצב ניתן לפתרון? תודה

13/06/2019 | 23:04 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אין בפורום לתת הסברים רפואיים מעמיקים. לשם כך יש להוועץ ברופא בפשטות- קיימת הפרעת תנועתיות בושט. הדבר עשוי לגרום לקושי בבליעה ולהחזרת ושטי לגבי השאר- יש לפנות לרופא מומחה

30/06/2019 | 08:07 | מאת: חיים

שלום ותודה על המענה האם פרילסלטיקה חלשה של הוושט נקראת גם בשם עווית וושט או ספאזם של הוושט ?

מנהל פורום מעי רגיש