מעי רגיז תרופת PANKREOFLAT

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/04/2019 | 10:41 | מאת: מור

כבר תקופה סובלת מבעיות עיכול , הייתי אצל רופאת גסטרו ביום חמישי איבחנה מעי רגיז ונתנה לי PANKREOFLAT וקולוטאל . התחלתי לקחת ביום שישי פעמיים ביום את שתיהם בוקר וצהריים אולם לאחר נטילת התרופות אני לא מרגישה טוב כגון הרגשה לא טובה בבטן, גזים, יציאות (לא שלשול) והתכווציות בבטן האם תופעות הללו הן בסדר? האם הן יחלפו עם הזמן או שעליי להפסיק לקחת את הכדורים ולהתייעץ עם הרופאה

11/04/2019 | 11:54 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום ניתן לנסות להמשיך מס ימים אם התופעות מתמשכות הפסיקי כמובן את הטיפול

מנהל פורום מעי רגיש