מזה עשור שלשולים תדירים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

30/03/2019 | 19:15 | מאת: אנא

הי, בת 30 ++, בעשור האחרון סובלת באופן כמעט תדיר ללא אינדיקציה מוחשית בגין מה, משלשולים שבאים בהתקף ומהיר ובלתי ניתן לעצירה. זה יכול להיות כל כמה ימים או שבועות, בגלל אוכל או סטרס נקודתי. לגבי אוכל התפריט שלי עקב כך מאוד דל, לחם, גבינה, פסטה, קולה ומים. אם אני אוכלת בחוצ אז יודעת שצפויה לי הפתעה, אין חוקיות מבחינת סוגי מזון, יכול לעבור בשקט ויכול שלא. לפני כמה שנים אתה בבדיקה בסיסית אמרת לי שזה מעי רגיז ואין מה לעשות.. אך אולי כן יש? אולי יש חיידק שמעורר את זה? קולנו׳ תקינה גם הליקוב׳ תקין. זה ברמה שהתחלתי לקחת מעת לעת טוב קטן אם כי לא יודעת באמת מה יעילותו, הבעיה העיקרית היא אי היכולת לשלוט בזה, כשזה בא זה אבוד לי..

04/04/2019 | 22:42 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום יש מקום לבירור האם עברתקולונסקופיה? הדמיית מעי דק? בירור אנדוקריני? מציע בדיקה מדוקדקת אצל מומחה גסטרו לבירור נושא השלשול פתרון השלשול ימנע ארועי אי נקיטת צואה

מנהל פורום מעי רגיש