צואה דייסתית שיוצאת ללא התראה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

09/03/2019 | 10:35 | מאת: תמרה שריג

אחת לכמה שבועות פתאום ללא התראה או שאני לא מספיקה להגיע לשרותים יוצאת לי צואה דייסתית במכנסיים. בדיקת פרוקטולוג העלתה ששרירי פי הטבעת תקינים לחלוטין וגם בדיקת נוירולוג יצאה תקינה. זה התחיל לי לפני 6 שנים ואני מקפידה להיות בבוקר ליד השרותים אולם בשבוע שעבר זה יצא לי בעבודה שעה לאחר ארוחת צהריים וזה היה נורא. התזונה שלי מאד קבועה וזה קורה כביכול ללא קשר למזון שאני אוכלת. מה עושים?

12/03/2019 | 01:07 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום צריך לעבור בירור מלא כולל מנומטריה, אולטראסאונד ואולי גם דפקוגרפיה פני למרפאת רצפת אגן\ נוירוגסטרואנטרולוגית

מנהל פורום מעי רגיש