הפרשות יתר מפי הטבעת בשבועות האחרונים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

09/02/2019 | 08:43 | מאת: אנונימי

שלום ד''ר, אני מאובחן עם תסמונת המעי הרגיש. בשבועות האחרונים אני מרגיש עוררות יתר מהרגיל במעיים וכמות היציאות והשילשולים גדלו משמעותית. התחילו לי הפרשות מפי הטבעת שבגללם אני מסתובב בהרגשה לא נעימה ומחליף לא אחת ביום את התחתונים. בהפרשות אני לא רואה שיש סימנים לצואה או לדם. לא יודע מה המונח הרפואי של זה, אני מניח שזה בעצם הנוזלים שהמעיים מיצרים. תודה על עזרתך.

09/02/2019 | 09:36 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום במידה ומתפתחת אי נקיטת צואה, יש לפנות לבירור יתכן ומדובר בבשינוי תזונתי, או בהפרעה תפקודיתשל רצפת האגן. יש מקום לבירור וטיפול בהתאם

מנהל פורום מעי רגיש