תרופות לטיפול ברפלוקס

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/01/2019 | 00:35 | מאת: אביתר

שלום ד"ר שאלתי אותך לגבי מינון גבוה של גסטרו 60-80 ליום עקב רפלוקס משמעותי ותופעות בטן עליונה. כתבת לי : "האופציות הקיימות- שילוב של תרופות נוספות כגסטרו+ גוויסקון מאו גסטרו_ ESSOX טיפול ניתוחי המשך טיפול במינון גבוה של גסטרו" חיפשתי את התרופה שכתבת ESSOX לא מצאתי תרופה כזאת לרפלוקס. במה מדובר? כמו כן כתבת מאו גסטרו ? במה מדובר? ואעריך מאוד אם תוכל לכתוב איזה מהאופציות עדיפה? 60-80 מג גסטרו ליום או חלופה אחרת? תודה רבה

23/01/2019 | 21:59 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום ראשית אסוקס תכנס לשוק בארץ בקרוב שנית עדיף שילוב בין גסטרו לטיפול אחר

מנהל פורום מעי רגיש