מעי רגיז עד כדי הקאות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

14/01/2019 | 00:14 | מאת: חיה

הבת שלי בת 16 ,סובלת מכאבי בטן כל הזמן היום פעמים שבנוסף לכאבי בטן הקיאה ושלשלה עד לצורך בקבלת עירוי של נוזלים ושל משכחי כאבים. בנוסף סובלת מפצעים בפה ובגרון בתדירות גבוהה. רופאת גסטרו שלחה אותה לקולונסקופיה , גסטרופוקיה,אולטרסאונד ובדיקות דם וצואה. הכל תקין מלבד הקלפרוטקין שיצאה 230. הרופאה אומרת שכנראה זה מעי רגיז. מה ניתן לעשות בגדי להפחית את כאבי הבטן , ובעיקר איך למנוע הקאות ושלשולים עד כדי התיבשות ? תודה רבה

14/01/2019 | 17:05 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום לדעתי כדאי מאד להמשיך בירור על ידי בדיקת ודאוקפסולה של מעי דק

04/02/2019 | 05:53 | מאת: חיה

שלום, פניתי לרופא ילדים והצעתי שאולי לבצע את הבדיקה של ודאוקפסולה. הרופא שלל את הצעתי. אומר שבדיקות הגסטרופוקיה וקולונסקופיה שעשו לילדה יצאו בסדר. ובדיקת הודאוקפסולה לא תוסיף כלום. האם יש בבדיקה זאת ייתרון על הבדיקות שכבר עשתה? הרופאים אומרים שזה מעי רגיז ולא נראה לי הגיוני שהכאבים יהיו עד כדי חוסר אפשרות לישון בחילות והקאות.. נא עזרתך. מה לעשות?

מנהל פורום מעי רגיש