תרופת קראון/ פנקיראטין לכאבי בטן ועוד

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

09/01/2019 | 13:38 | מאת: חני

שלום בשל כאבי בטן מאוד מאוד חזקים שנמשכים כחודשיים, נפיחות בבטן וגזים, קיבלתי מהגסטרו אנטיביוטיקה לורמיקס, בתחילה המצב השתפר ולאחר שבוע וחצי התחילה תחושה של רצון ללכת לשירותי מספר פעמים ביום וריר בצואה (ברצוני לציין כי עברתי קלונוסקופיה לפני שנתיים שהייתה תקינה) קיבלתי הנחיה להפסיק את האנטיביוטיקה ונתן לי הרופא את התרופה קראון לקחת 3 פעמים ביום עם הארוחות. מקריאה באינטרנט ראיתי שלא מומלץ לקחת את הכדורים למי שלא סובל מהלבלב. אשמח לשמוע חוות דעתך לגבי לקיחת הכדורים הללו ומה הם תופעות הלוואי הצפויות להיות לי במידה ואקח ומידת התאמתם לבעיה שלי. תודה רבה חני

10/01/2019 | 22:42 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום מדובר באנזימי לבלב. אין סכנה בנטילתם, אם כי איני בטוח ביעילותם במקרה המתואר

10/01/2019 | 22:48 | מאת: חני

אשמח לשמוע המלצתך מה יכול להתאים/לעזור יותר

מנהל פורום מעי רגיש