ריר/מוגלה בכמות רבה בצואה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

05/01/2019 | 15:48 | מאת: זיו

לפני כשבוע וחצי הייתי אצל רופא גסטרו בשל כאבי בטן חזקים מאוד וגזים מרובים שנמשכו כשלושה חודשים. הרופא אמר שמכיוון שהיה לי וירוס בשם פרוו וירוס כמה חודשים קודם ייתכן וכל אוכלוסיית החיידקים השתבשה במעיים ולכן הציע לקחת אנטיביוטיקה בשם לורמיקס למשך שבועיים. לאחר לקיחת האנטיביוטיקה כאבי הבטן חלפו וחשתי הקלה אך בשלושה ימים האחרונים יש לי תחושה של בלאגן בבטן, פעם שלשול ופעם לא ובכל פעם הצואה מלווה בכמות גדולה מאוד של ריר. לפעמים נראה מעט דם בריר ולפעמים הצואה מאוד בהירה. שאלתי היא האם יכול להיות שהתופעה הזאת היא כתוצאה מהאנטיביוטיקה (נשאר לי עוד כ 3 ימים לקחת אותה) האם זהו מצב מסוכן/דחוף? אני לחוצה מאוד ואשמח לתשובתך תודה רבה

05/01/2019 | 20:54 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום לורמיקס מפחית את כמות החיידקים במעי ותומך באוכלוסיית החיידקים ה"טובים". להערכתי אין קשר בין הלורמיקס לתופעה שאתה מתאר.בכל מקרה, אם תהיה החמרה, חזור לרופא המטפל

מנהל פורום מעי רגיש