תחושות גרפסים תקועים בבטן העליונה לכיוון הגרון

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/01/2019 | 11:01 | מאת: אייל

שלום בן 49 סובל בחודש האחרון מכאב בבטן העליונה, כאילו גרפסים תקועים בבטן ובוושט. אני נוטל סרוקסט 20 מ"ג ליום. ממש לפני שנה עקב בעיות בבטן עשיתי בדיקות נשיפה להליקובקטר (שלילית) קולונסקופיה, גסטרוסקופיה וct בטן. בגסטרוסקופיה אובחנה דלקת קלה שטחית בקיבה. הכל עבר לבד והרופאת גסטרו אמרה שאין צורך ליטול תרופות. עכשיו סובל מהתסמינים המתוארים האם יש צורך שוב לעבור גסטרוסקופיה? מה אתה מציע?

01/01/2019 | 11:16 | מאת: אייל

התחושות שתוארו הן במשך היום לאחר אכילה בלילה בזמן שינה אין ת התחושות האלה

01/01/2019 | 18:03 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום שווה לחזור על הבדיקה במידה ותקינה ככל הנראה מדובר בהפרעה תפקודית- דספפסיה תפקודית

מנהל פורום מעי רגיש