הפרעה באיכות חיי היום יום

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/12/2018 | 21:47 | מאת: רמי

שלום. אני בן 25 הסטורייה של דלקת קיבה וליקובקטר פילורי.( כעת אין חיידק). ולפי הרופאים" מעי רגיז". אחרי שלל ניסיונות של "דיאטות" והמנעות ממאכלים של שבוע עד שבוע וחצי ואז נשברתי,כתוצאה מקושי רב להתמיד וללא שינוי משמעותי עדיין ממשיך לסבול מאי נוחות מידי פעם בבטן שכולל גזים, יציאות לא סדירות לפעמים עם כאב וצרבות(יש לי בקע סרעפתי). חשבתי לנסות בדיקת רגישיות למזון או ויטמינים מינרלים אך זה המון כסף. האם כדאי להשקיע המון כסף בזה? או לנסות קודם טיפול אצל נטורופת?מטפל סיני? בנוסף גם השתנה מרובה שמפריע בעיקר בערב.

29/12/2018 | 19:55 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום הדיאטה המומלת הינה דיאטת אלמנציה מסוג FODMAP הבדיקות של הרגישות הינן בעיתיות מבחינת פענוח ומהמנות בשלב זה ממליץ שתפנה למומחה לתחום על מנת לקבל יעוץ מסודר רבוי השתן ייכול לנבוע משלפוחית רגישה. פנה לאורולוג

מנהל פורום מעי רגיש