קקי רך וגזים כבר חודש וחצי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/12/2018 | 19:02 | מאת: מוטרדת

זה חודש וחצי שאני סובלת מהמעיים התחיל עם צואה רכה ושלשול בבקרים,וגזים לאורך כל היום. הייתה תקופה של הפוגה והצואה חזרה לעצמה יחסית אך הגזים המשיכו עכשיו שוב חזרה הצואה הרכה. עשיתי בדיקות צואה יצא תקין. בדיקות דם גם תקינות. אני ממש לחוצה. בחיים לא סבלתי מאי סבילות ללקטוז או צליאק. לכלב שלי היו כנראה טפילים בצואה לפני שלושה חודשים אך לא ראו בבדיקות צואה. אחרי שני סבבים של אנטיביוטיקה הוא החלים. האם יכןל להיות שיש לי טפילים שלא זוהו בבדיקות לטפילים בצואה? אני פוחדת מאד שהרופאה תשלח אותי להמשל בירור בבדיקות אנדוסקופיות. בנוסף יש לי ריפלוקס ואני מקבלת שנתיים נקסיום. הוא עוזר לי מאד. יש מצב שהנקסיום פתאום התחיל להפריע לי בבטן? אודה מאד לתשובה

25/12/2018 | 19:28 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום אם התלונה מפריעה, אז צריך לבצע בירור... בשלב ראשון תפסיקי צריכת מוצרי חלב לשבוע. במידה ולא יהיה שיפור לא יהיה מנוס מבירור

מנהל פורום מעי רגיש