כאבי בטן תחתןנה חזקיםםםםםם

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

16/12/2018 | 15:58 | מאת: עידם

שלום יש כאבי בטן תחתונה משמאול יותר יש לי יציאות רכות ממש על סף השלשול עם ריר כבר שנה עוד מעד כול בירור גסטרו קולנסקפיה תקין בשיקוף בטן היה מעי גס מורחב וחלקו צר מדי בלוטת ערמוניל קצת מוגדלת ביחס לגיל כבד שומני וזהו מה ניתן לעשות עוד יש לי כאבי בטן חזקים קבועים במשך.כול היום כירוג ראה משו במעי הגס השמלאי..אבל עברתי כול בירור ובאמץ כואב בטן שמלאית תחתונה וגם אשכים כואבים לי אשמח ליעוץ תודה

16/12/2018 | 19:33 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום קשה להתרשם ממצבך לפי רישום קצר ממליץ להמשיך בירור אצל הגסטרואנטרולוג

מנהל פורום מעי רגיש