בטן עליונה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

15/12/2018 | 18:18 | מאת: אברהם

שלום אני בן 53 כשנתיים תופעות בבטן עליונה. צרבות, כאבים אחרי אוכל, לפעמים כאב במרכז החזה שעה אחרי האוכל, לפעמים קצת בחילה ועוד. גסטרוסקופיה תקינה. לוקח כל יום 1 לוסק וזה עוזר לי חלקית. אני רזה ולא שותה קפה כי זה מחמיר את התופעות וגם לא עגבניות חריף מטוגן אלכוהול ועוד. רציתי לשאול 1. האם יש משהו שיכול לעזור לתופעות אלה מעבר ללוסק? 2. עקב עצירות לוקח באחרונה נורמלקס כל יום 1 מנה וזה די עוזר. עם זאת יש לי קצת החמרה בתסמיני בטן עליונה קיבה וושט. האם נורמלקס בעייתי מבחינת הקיבה ואולי הוא מגרה אותה כמו קפה/עגבניות וכו' או שזה לא קשור והוא לא בעייתי? תודה רבה

15/12/2018 | 22:45 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום הנך מתאר מחלתץ החזר ושטי קיבתי במידה ולוסק אינו עןזר מספיק, ניתן להכפיל את המינון לפעמיים ביום או לחלופין להחליף לתרופה אחרת כלוסק או דקסךנט נורמלקס אינו מחמיר רפלוקס

מנהל פורום מעי רגיש